Industrie & Logistiek

Referenties

(In alfabetische volgorde)

 

> Machinefabriek Bromefa Ede

Realiseren van de optimale situatie voor het veilig kunnen vluchten bij een calamiteit. Extra aandacht voor de operators en in bedrijf zijnde machines. In bijzondere samenwerking met de veiligheidsverantwoordelijke van Bromefa gekomen tot een passende oplossing.
- vluchtroutes – noodverlicht - vluchtroute aanduiding -

 

> Gebr. Van Wanrooij Geffen

Brandveilige werkplaats en houtopslag. Bepalen en beoordeling bestaande situatie wettelijke eisen brandveiligheid bestaande locatie.
- brand- en rookcompartimenten – branddoorslag – brandoverslag -

 

> Keune haircometics Soest

In nauwe samenwerking met de hoofdbeveiliging, sprinklerinstallateur en uiteraard het bevoegd gezag komen tot de juiste uitgangspunten voor de sprinkler meldinstallatie.
- PvE brandmeld- en sprinklermeldinstallatie -

 

> Kingspan Tiel

Nieuwbouw 25.000 m2 productie en opslaglocatie van Resol isolatiematerialen. Opstellen integraal Brand- en beveiligingsconcept, aanbesteding en bouwmanagement.
- beveiligingsplan - bouwbesluit - brandbeveiliging - inbraakbeveiliging -

 

> KMBA Wijchen

Professioneel bouwmanagement ondersteuning, brandveiligheidadvies omdat het goed moet zijn. Advisering brandveiligheid diverse gebouwen en locaties. Inclusief gelijkwaardige oplossingen brandveiligheidsvoorzieningen bouwbesluit.
- beveiligingsplan – beheersbaarheid van brand – bouwbesluit -

 

> Metaalgaasweverij Dinxperlo

Sterk als staal voor een compleet nieuwe productielocatie voor het produceren van metaalgaas. Een oppervlak van ca. 12.000 m2 inclusief kantoren en magazijn. Advisering brandveiligheid productielocatie.
- gelijkwaardige oplossing – bouwbesluit - beheersbaarheid van brand -