We houden het graag veilig en simpel: SMcE wordt Bureau Derksen!

We leven in een spannende en ingewikkelde tijd... Wij houden zaken graag simpel en overzichtelijk. Dat doen we in ons werk en nu is ook onze bedrijfsnaam aan de beurt. Vanaf heden heten we ‘Bureau Derksen’. Wat blijft is dat we ‘onafhankelijk en deskundig’ zijn op het gebied van veiligheid en beveiliging!

Het vernieuwde Bureau Derksen ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Steeds meer klanten weten hun weg naar het in Lienden gevestigde bureau te vinden. Zowel bedrijven als vastgoedeigenaren adviseren we om veilig te werken en de (bedrijfs)continuïteit te waarborgen.

Certificering en nieuwe website

Bureau Derksen heeft recentelijk weer de drie jaar geldende Kiwa NEN-ISO 9001:2008 certificering in ontvangst mogen nemen. Zo kunt u erop vertrouwen dat we over de kennis en kunde beschikken om uw organisatie goed te adviseren. Voor planontwikkeling, het ontwerpen van beveiligingsinstallaties, uitvoeringsbegeleiding in de vorm van projectmanagement en directievoering, tot en met exploitatiebeheer bent u bij Bureau Derksen aan het juiste adres.

Wilt u hierover meer weten? Kijkje dan verder op de website, meld u aan voor onze nieuwsbrief en sociale media of maak een afspraak voor een (kennismakings)adviesgesprek.

Met vriendelijke groet,
Wim Derksen & team

> Een afspraak maken