Brandbeveiliging

Brandrisico’s in kaart brengen,
verkleinen en beheersen

Brand is de nachtmerrie voor menig ondernemer. Zeker als u hier een keer mee te maken heeft gehad, realiseert u zich dat voorkomen veel beter is dan genezen… De preventieve kosten om dit goed te regelen bedragen slechts een fractie van de ‘herstelkosten’.

Als gecertificeerde beveiligingsadviseur ondersteunen wij u graag bij al uw veiligheidsvraagstukken en veilig werken. Of het nu gaat om een scan, bedrijfsplan of rapportages: bij Bureau Derksen vindt u de betrokken partner die u graag helpt om brand buiten de deur te houden.

Brandadvies, maatregelen en training

Afhankelijk van de situatie bieden wij ondersteuning en praktisch advies op het gebied van brandbeveiliging. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor het realiseren van deze maatregelen om naar een beheerste situatie te gaan. Bureau Derksen werkt hiervoor nauw samen met bouwbedrijven, installatiebedrijven en fabrikanten en wordt ook regelmatig ingehuurd door deze partners voor advies.

Last but not least maken ook afspraken over rollen en verantwoordelijkheden deel uit van onze activiteiten om brand buiten de deur te houden. Hierbij willen we borgen dat de juiste mensen getraind zijn voor het geval van een brand.

Heeft u een concrete vraag op het gebied van brandbeveiliging? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

> Een afspraak maken