Cameratoezicht

Intelligente mogelijkheden
door toezicht met beeld

Camera’s worden steeds kleiner en de technische mogelijkheden steeds uitgebreider. Door deze ontwikkelingen bieden camera’s steeds meer interessante nieuwe mogelijkheden voor detectie en toezicht.

U wilt de parkeergarage verlaten en de slagboom gaat open nog voordat u uw betaalde ticket tevoorschijn heeft gehaald, hoe kan dat? Dit is een voorbeeld van een geavanceerd camerasysteem, waarbij de beelden gecombineerd worden aan data en gedrag. Wat minder spectaculair is uw huiskamer via een app bekijken, terwijl u in de bioscoop naar een film zit te kijken. Kortom: nieuwe techniek maakt oplossingen mogelijk waar u wellicht zelf zo 1-2-3 niet aan gedacht heeft en die handig kunnen zijn voor uw beveiliging.

Koppeling camera’s met uw systemen

Binnen een bedrijfsmatige setting kan een simpele cameraopstelling nuttig zijn bij detectie, afstandsbeheer en toegangscontrole van uw locatie. Door de koppeling met uw systemen zijn er nog veel meer dingen mogelijk en kunt u ook in het verleden terugkijken welke bewegingen er op uw terrein of in uw gebouw zijn geweest. Afhankelijk van de risico’s die u loopt kan dit een waardevolle aanvulling zijn voor uw beveiliging en veiligheid. Neem contact op met Bureau Derksen als u eens wilt brainstormen over de nieuwe technische mogelijkheden voor uw vraag.

> Een afspraak maken