Gasblusbeveiliging

Blusgasbeveiliging is
betrouwbaar, effectief en veilig

Een blusgasinstallatie wordt met name toegepast op bedrijfskritische locaties, waar sprinklersystemen geen uitkomst bieden. Te denken valt hierbij aan laboratoria, computerruimtes en datacentra.

Bij de keuze van het best blussysteem voor uw meest bedrijfkritische ruimtes, zijn er veel aspecten die meewegen. Het ontwerp van deze ruimtes met de daarin aangebrachte beveiligingsmaatregelen komt heel erg nauw. Wanneer u hiermee te maken heeft zult u de ervaring en inbreng van Bureau Derksen zeker waarderen.

Wat zijn uw eisen? (PvE)

De aard van de te beveiligen situatie, de inrichting, het oppervlakte, materialen, vloeren, wanden, plafond, etc.: alles moet worden meegenomen in uw programma van eisen om tot een advies te komen over het optimale systeem en de optimale inrichting. Daarnaast spelen de kosten en het beheer ook een niet te onderschatten rol. Het PvE is tevens van belang in uw communicatie met de brandweer en instanties.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij we u graag overtuigen van onze expertise op dit gebied!

> Een afspraak maken