Inbraakbeveiliging

Uw spullen veilig binnen
en de rest blijft buiten

Inbraak varieert van het ordinair ‘pikken van uw spullen of goederen’, tot vormen van bedrijfsspionage waarbij het om bedrijfsinformatie en knowhow gaat. De schade van beide vormen van inbraak kan aanzienlijk zijn, iets wat u liever wilt voorkomen.

En niet alleen externe kwaadwillende kunnen interesse in uw bedrijf tonen. Ook uw eigen medewerkers en inhuurpersoneel vormen een risico. Als u het te interessant of gemakkelijk maakt om in te breken of te stelen, verhoogt u de kans dat dit gebeurt. Van adequate inbraakmaatregelen gaan dus zowel in- als extern een preventieve en feitelijke werking uit.

Toegang en monitoring

Het onderdeel ‘inbraakbeveiliging’ van uw beveiligingsplan bevat altijd een inventarisatie van uw kostbare zaken en wie wanneer waarmee in aanraking komt. Toegangscontrole en monitoring zijn voor de hand liggende maatregelen om inbraak tegen te gaan, evenals camerasystemen, detectieapparatuur en personele bewaking. Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn om uw locatie en kostbaarheden veiliger te maken, bent u uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

> Een afspraak maken