Vastgoedmanagement

Strenge eisen aan het
beheer van vastgoed

Bij het beheer van vastgoed gelden er strenge regels op het gebied van veiligheid. Als vastgoedmanager ben je persoonlijk aansprakelijk voor schade als gevolg van nalatigheid. Dat is niet nodig, want Bureau Derksen ondersteunt vastgoedmanagers en hun gebruikers bij al hun veiligheidsvraagstukken.

Ieder vastgoedmanager heeft te maken met de regels en wetten op het gebied van veiligheid. Voorbeelden hiervan zijn de Arbowet, het Bouwbesluit, BHV (Bedrijfshulpverlening), VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu), Gebruiksbesluit, legionella bestrijding, etc. Voor veel vastgoedmanagers valt het niet mee om door de bomen het bos nog te zien… Wij helpen daar graag een handje bij.

Advies, beheer en training

Bureau Derksen wil graag een partner zijn voor vastgoedmanagers, om hun op het gebied van veiligheid te ontzorgen. Of het daarbij om een enkel huurpand gaat of om een gespecialiseerd vastgoedbedrijf: wij leveren de ondersteuning die bij uw vraag past.

Vaak start onze samenwerking met een adviesgesprek en locatie-inspectie of een quickscan met rapportage. Voor de invulling van een veiligheidsplan regelen wij het operationele beheer of maken we afspraken over een meerjaren onderhoudsplan. Ook het verzorgen voor training en opleiding op het gebied van veiligheid behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met Bureau Derksen, we kijken graag samen naar uw vastgoedsituatie.

> Een afspraak maken