Bedrijfsnoodplan & BHV Calamiteitenplan

Goede voorbereiding
beperkt mogelijke schade

Met een bedrijfsnoodplan & bedrijfshulpverlening calamiteitenplan voorkom je problemen voor het bedrijf en de medewerkers. Bij iedereen is van tevoren duidelijk hoe er gehandeld moet worden als er zich tóch problemen voordoen. Want een goede voorbereiding is de helft van het werk!

Onderdeel van het bedrijfsnoodplan zijn de procedures, rollen en verantwoordelijkheden, training van functionarissen met de aanwezige hulpmiddelen en mogelijke situaties die zich kunnen voordoen. En wat denkt u van cruciale back-up systemen? Een goede voorbereiding is voor noodsituaties vaak veel méér dan de helft van het werk en onmisbaar om aan alle wet- en regelgeving te voldoen.

De beste aanpak voor uw situatie

Bij Bureau Derksen beschikken we over de juiste papieren en certificering om dit plan voor u te mogen maken. Op basis van jarenlange ervaring hebben we een gefaseerde werkwijze ontwikkeld die tot het gewenste resultaat leidt. Omdat bedrijven, situaties en branches verschillen, is dit niet een kwestie van ‘invullen op de stippellijntjes’. Wanneer u hier prijs op stelt en nauw betrokken wilt worden, spreken we over een vorm van co-creatie. Als u het werk van A tot Z wilt uitbesteden kan dat natuurlijk ook, dat doen we graag voor u.
 
Met uw wensen en ervaring en onze expertise realiseren we een passend plan dat de toets der kritiek kan weerstaan en u het gevoel geeft dat u er al het mogelijke aan hebt gedaan. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om de ins- en outs van uw situatie te bespreken.

> Een afspraak maken