Second opinion

Twee weten meer dan een,
wij denken graag met u mee

Zaken die met veiligheid hebben te maken zijn belangrijk voor uw bedrijf. Dit wilt u goed wilt regelen en niet meer tijd aan besteden dan écht nodig is.

Daarom kan het handig zijn om uw situatie eens met een externe specialist te bespreken. Bij Bureau Derksen komt het vaak voor dat we betrokken worden, om mee te denken en onze mening te geven. Vaak betreft dit specifieke situaties, waarbij er meerdere veiligheidsmogelijkheden zijn of twijfels over een uitgebracht advies. Ook komt het regelmatig voor dat bedrijven hun situatie willen benchmarken, om te kijken of ze niet teveel betalen voor hun dienstverlening.

Een second opinion is snel geregeld

Wanneer u uw licht bij ons wilt opsteken over de mogelijkheden voor een second opinion, komen we graag bij u langs om dit te bespreken. Bij specifieke vragen is het efficiënt om uw situatie en vragen op voorhand aan ons door te sturen, zodat we samen goed beslagen om te tafel kunnen gaan zitten. Dus bij zaken die u belangrijk vindt of waarover u twijfelt, is een second opinion de logische keuze!

> Een afspraak maken